Min forretning/LouiseJT

Min forretning/LouiseJT Bjørnsonsvej 1 – 2500 Valby

Min forretning/LouiseJT er et flyttefirma i Valby. Flyttefirmet holder til på adressen Bjørnsonsvej 1 – 2500 Valby hvorfra de tilbyder deres services såsom flytning af møbler og andre tunge genstande, flyttemænd i flyttebil og flytning i hele landet. Kontaktoplysninger: Firmanavn: Min forretning/LouiseJT Adresse: Bjørnsonsvej 1 – 2500 Valby Postnr.: 2500 By: Valby Telefon: 30665660 Email: Louise@jelsbak-thomsen.dk CVR: 41870362

Historik for Min forretning/LouiseJT flyttefirma i Valby

Min forretning/LouiseJT blev etableret i Valby den 2020-11-20 som et Personligt ejet Mindre Virksomhed. Ved stiftelsen af virksomheden fik de tildelt CVR-nummeret: 41870362 der skal bruges ved fremsendelse af fakturaer til Min forretning/LouiseJT og som fremgår på samtlige regninger fra virksomheden selv. Min forretning/LouiseJT har sagt Ja til reklamebeskyttelse, hvilket betyder at du ikke må kontakte dem med henblik på salg uden ført at indhente tilladelse til dette. Find andre flyttefirmaer i Valby.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *