Indret mit hjem

Indret mit hjem Ellevej 74 – 3300 Frederiksværk

Indret mit hjem er et flyttefirma i Frederiksværk. Flyttefirmet holder til på adressen Ellevej 74 – 3300 Frederiksværk hvorfra de tilbyder deres services såsom flytning af møbler og andre tunge genstande, flyttemænd i flyttebil og flytning i hele landet. Kontaktoplysninger: Firmanavn: Indret mit hjem Adresse: Ellevej 74 – 3300 Frederiksværk Postnr.: 3300 By: Frederiksværk Telefon: Email: CVR: 38993836

Historik for Indret mit hjem flyttefirma i Frederiksværk

Indret mit hjem blev etableret i Frederiksværk den 2017-10-09 som et Personligt ejet Mindre Virksomhed. Ved stiftelsen af virksomheden fik de tildelt CVR-nummeret: 38993836 der skal bruges ved fremsendelse af fakturaer til Indret mit hjem og som fremgår på samtlige regninger fra virksomheden selv. Indret mit hjem har sagt Ja til reklamebeskyttelse, hvilket betyder at du ikke må kontakte dem med henblik på salg uden ført at indhente tilladelse til dette. Find andre flyttefirmaer i Frederiksværk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *