Flyttefirma Kolding

Få hjælp til at finde et flyttefirma i Kolding her på siden. Der findes over 400 registrerede aktive flyttefirmaer i Danmark, en del af dem er placeret i Kolding og omegn. Her på siden kan du indhente 3 flyttetilbud på flyttefirmaer i Kolding og dermed få en billig flytning. Gå til udfyldelse af tilbudsformularen via knappen herunder.

Bedste flyttefirmaer i Kolding

Herunder ser du et udvalg af flyttefirmaer i Kolding, der har registreret adresse i eller nær Kolding by.

 • WESTFLYT ApS
  WESTFLYT ApS Stejlbjergvej 6 – 6000 Kolding
 • A/S WESTFLYT
  A/S WESTFLYT Stejlbjergvej 6 – 6000 Kolding
 • Superflyt
  Superflyt C/O Oliver Robin Beckert Feldstedt, C/O Oliver Robin Beckert Feldstedt – Søndergade 25 – 1. th – 6000 Kolding
 • BL Transport
  BL Transport Erik Glippings Vej 1B th – 6000 Kolding
 • TM FLYTTEMAND-FLYTTESERVICE I/S
  TM FLYTTEMAND-FLYTTESERVICE I/S Vejlevej 155 – 6000 Kolding

Du kan vælge at tage kontakt til et af disse flyttefirmaer eller lade os om at indhente 3 flyttetilbud for dig, og på den måde blot acceptere det bedste flyttetilbud du modtager i løbet af få dage.

Billig flyttefirma Kolding

Du kan nemt finde et billigt flyttefirma i Kolding ved at indhente flere tilbud via Flyttefirma priser. Du kan spare helt på til 60% ved at gøre det på denne måde og en besparelse ligger typisk på mellem 500 og 2.000 kr. men kan også være større og mindre.

Et billigt flyttefirma i Kolding afhænger ofte af hvor mange flyttemænd der skal på opgaven, hvor lang transporten er, herunder tid og udgifter til brændstof, og omfanget af flytteopgaven. En timepris på en flyttemand er ca. 400 kr. men kan også variere alt efter opgavens omfang og flyttefirmaets lokation.